Гледайте приключенската научнофантастична драма от 22.00 ч. тази събота по NOVA

На зрелищно космическо изживяване се отправя Брад Пит, който ще опита да разкрие природата на човешкото съществуване в приключенския фантастичен филм с номинация за „Оскар“ – „Към Звездите“. Елитният астронавт Рой Макбрайд (Брад Пит) пътува до пределите на Слънчевата система, за да намери изчезналия си баща Клифърд Макбрайд (Томи Лий Джоунс) и да разгадае мистерия, която заплашва оцеляването на нашата планета. Неговото пътуване ще разкрие тайни, които оспорват природата на човешкото съществуване и място ни в космоса.

В не твърде далечното бъдеще, когато търговските полети до Луната са се превърнали в ежедневна рутина, а Марс вече е приютил дълго бленуваната човешка колония, Рой Макбрайд  получава секретна мисия да отлети до планетата Нептун, откъдето трябва да установи и евентуално да елиминира причините за мистериозни енергийни аномалии, заплашващи живота на всички човешки същества. Съществуващият тук нюанс е, че Рой, който е син на най-успешния и популярен астронавт в историята Клифърд Макбрайд, изчезнал преди тридесет години с експедицията си в търсене на извънземен живот, е информиран от своите началници, че баща му може да е жив и може би е свързан със серията от смъртоносни за човечеството бедствия.

Режисьорът на продукцията Джеймс Грей обещава, че ще станем свидетели на най-реалистичното пътуване в Космоса до този момент. Актьорският състав е повече от безупречен и към двете големи звезди се включват Лив Тайлър, Рут Нега, Даналд Съдърланд и Джон Ортиз, които придават плътност на тази екзистенциална драма, маскирана в жанра на научната фантастика.

Не пропускайте приключенската научнофантастична драма „Към звездите” от 22.00 ч. тази събота по NOVA