Двойката сподели любопитни детайли около участията си в най-екстремното риалити в ефира

Борис и Елина се запознава в кросфит залата, където тренират и до ден днешен. В студиото на "На кафе" двойката разказа за запознанството си и сподели емоциите си от състезанието.

Равносметката на Елина след отпадането й от най-екстремното риалити

„Исках да придобия собствено впечатление от състезанието. Борис ме беше предупредил за всичко и бях подготвена за най-лошото. Но нещата се развиха още по-зле. Никой не очакваше това, което се случи с Резервите. Първоначално беше много демотивиращо. Излязохме като отбор, видяхме се, харесахме се. А накрая трябваше да се самоунищожаваме на Арената. Битката беше много интересна като компоненти, но плуването не е моята най-голяма сила. А то в случая беше определящо. От всички битки, които имахме, за да влезем в титулярните отбори, три бяха с плуване“, разказва Елина.

Първа победа за Супергероите в номинационна битка в “Игри на волята: България”

„Подготвяхме се и с плуването, но тя от дете изпитва панически страх от водата. Научила се е да плува сравнително късно – след навършването на 20-годишна възраст. Справя се добре, но ако е с очила, за да може да вижда какво се случва около нея. Влизайки без очила, тя отново усеща онази паника. Опитахме се в някаква степен да го преодолеем в басейн, но в морето е различно. Гордея се, че успя да изплува всичко и не поиска жилетка“, разкрива Борис.

„Не очаквах да попадна в отбора на Резервите. Смятам, че съм добър отборен играч и щях да съм полезна в титулярните отбори. Ние бяхме поставени в тежка ситуация – обиталището беше много неприятно. Особено от хигиенна гледна точка. Храна нямаше, затова си намирахме мравки. Трябваше обаче да изядем промишлени количества от тях. Момчетата хващаха раци и рапани, но беше много тежко. Аз умишлено влязох малко по-слаба, за да може организмът ми да се адаптира по-лесно към тези условия. Тежката ситуация, в която се намирахме, ни сплоти. Успяхме да се опознаем. Между нас интриги нямаше, но всеки имаше своя стратегия. Логично беше да гоним силните играчи. При нас нещата бяха обърнати – индивидуалните битки предхождаха отборните. При останалите племена, докато се стигне до индивидуалните сблъсъци вече си натрупал достатъчно опит, преминал си през много изпитания и си много по-подготвен“, споделя Елина.

Велислава: Ако не си мотивиран, надъхан и с воля, нямаш място в „Игри на волята“

„Не ми беше приятна ситуацията, в която се намираше Елина и че толкова много й попречи единственото нещо, в което не се справя толкова добре. Искаше ми се да успее да покаже всичко, което може по-добре. Със сигурност не може да се каже за някой, че е най-добър в нещо. Но познавайки я като състезател, тренирайки ежедневно с нея и познавайки я като човек, гарантирам, че Елина имаше много какво да покаже в много от игрите. За съжаление, това не се случи. Относно отношенията между състезателите в игрите – от моя личен опит най-лошите сплетни се случват именно в Резиденцията. Защото, когато бедстваш с останалите, ги възприемаш по един начин. Дори някой да не ти е толкова приятен, заедно сте в несгодите. А когато отидете на локация, в която спите на различно място, нахранени сте и се чувствате добре, започвате да мислите за по-гадната част от човешката природа“, пояснява Борис.

Алекса е последното попълнение в племената в “Игри на волята: България”

За Алекса – новият титуляр в отбора на Супергероите

„Алекса е добър играч и го доказа още в самото начало. Той много искаше да влезе в състезанието и смятам, че ще се впише добре в отбора на Супергероите. Би могъл да им помогне много, защото имат доста слаби звена“, споделя Елина.

„Елина искаше да участва и в моя сезон, но лично аз предпочитам да играем поотделно. Би било интересно, ако играехме заедно, но аз лично не обичам да се състезавам с нея“, категоричен е Борис.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.