Отпадналата участничка признава, че се е раздала на Арената за племето и се чувства удовлетворена от това, въпреки глада и лишенията

Велислава Ангелова е майка, домакиня, работещо момиче, авантюрист и поредният отпаднал участник от „Игри на волята: България“. Тя беше щура, шумна, забавна и силно мотивираща останалата част от племето, но още в началото впечатли зрителите с разкритията, които малко жени биха направили. Вели е гост в студиото на „На кафе“, където разказва повече за битките и приключенията й в екстремното риалити. Признава, че е доволна от участието си и от това, че е била себе си. Повече хора от обкръжението й са вярвали в нея, че ще се справи, но са се опитвали да я спрат и обезкуражат, за да не участва. Но това я мотивира и надъхва да покаже всичко от себе си на Арената.

„Авантюристична личност съм. Обичам предизвикателствата, раздавам се много. Не се страхувам от провал и за мен всяко нещо е поправимо в този живот. Дори и да не се представи добре, човек ще получи своя втори шанс. Готова съм да правя нещо многократно, за да постигна целта си“, признава Велислава.

Участничката е на 29 години, майка на 2 собствени деца и на едно от първия брак на съпруга си, но сред участниците в племето, Вели се чувства като майка и наставница на останалите играчи.

Алекса е последното попълнение в племената в “Игри на волята: България”

„Това е моето племе и чувствам, че мястото ми е там. Добър медиатор и мотиватор съм. Различна и странна съм, но всеки си имаше своето място в племето. Излязох със смесени чувства и знаех, че нещо съм пропуснала. Когато гледах излизането си на екран ми стана тъжно, че стана така. Чувствах се наиграна, защото дадох всичко от себе си и не очаквах така да се обърнат нещата към мен. Но аз исках да пожертвам себе си за това племе и смятам, че дадох много. Всеки разгръща потенциала си след това. Аз имам пръст в това и се чувствам удовлетворена“, коментира участничката.

„Спестих си малко глад. Искам да се знае, че нищо не ядем и наистина са тежки условията. Всеки може да гладува, но когато е съчетан с такива физически тежки условия, е трудно за преживяване. Двете седмици на "Дивата река", в които бяхме само на джанки, единственото, което измислихме беше да трошим костилките и да ядем горчивата ядка. Ларинксът се възпалява от киселото и джанките и дори не можеш да преглъщаш. Ако нямаш психика, воля и не си мотивиран и надъхан, нямаш място в „Игри на волята: България“, допълва авантюристката.

Велислава се сбогува с “Игри на волята: България”

Как протича един ден край „Дивата река“?

„Стоим и се опитваме да пестим силите и енергията си. Времето тече бавно и аз се опитвах да само иронизирам себе си, като забавлявам останалите. Това ми костваше много енергия. Напрежението е голямо и това се дължи на глада, мизерията и студа. Падаш на битките и знаеш, че трябва да излезеш от тази ситуация. Трябва да имаме респект и уважение към всеки един дръзнал да се подложи на това нещо“, разказва Велислава.

„От формата излязох умопомрачително зле изглеждаща. Не само визуално, но и бях много изнемощяла. Влязох около 54-55 кг., а излязох около 46-47 кг. Нямах сили дори да се усмихна. Емоционалното и физическото ми състояние бяха зле, а и имах травми. Кожата ми беше съсипана, получих пигментация на цялото лице и ще трябва да положи много усилия и време, за да се възстановя.“

Куков: Вече се вижда падането на маските в „Игри на волята: България“

„Игри на волята“ за мен продължават и навън. Разликата е, може би, само във физическото натоварване. Ежедневието ми е забързано и тежко. Работя на три места едновременно – в онлайн сайт, асистент в лекарски кабинет и инструктор по канго. Едновременно с това завършвам обучението си като треньор и учител и гледам три деца. Чувствам се удовлетворена от себе си“, признава участничката.

За раждането по естествен път и за прословутият шейк с плацента

„Исках да получа информиран избор и да родя по естествен път, затова отидох на училища, от които отсях най-полезното за себе си. Хранех се здравословно, тренирах и се подготвях за раждането, като различното бе присъствието на мъжа ми през цялото време. По време на контракциите с мъжа ми ползвахме шведска стена, душ, дори танцувахме за облекчение на контракциите в частната болница. Единственото, за което съжалявам е, че не заснехме всичко това. Всичко се случва по естествен начин, без никакви упойки. Имах голяма кръвозагуба след раждането на плацентата и точно затова и взех решението да ползвам парче от плацентата за шейк. Решението ми се базира на голямата кръвозагуба, изтощението и кърменето. Чувствах се зле и трябваше да се погрижа за пълното си възстановяване. Практиката е известна в много страни по света, като моята е по-близка до тази в Австралия, където са фенове на домашното раждане. Шейкът от плацента е с малко парче от нея и се практикува от доста дами, но не винаги се споделя. Занимаващите се с козметика знаят, че тя се ползва в сферата на красотата, тъй като е много ценна заради стволовите клетки“, споделя повече за признанието, което предизвика широко обсъждане в социалните мрежи Велислава.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.