Отпадналият участник разказва за най-епичното приключение в живота си в "На кафе"

Николай Чакалов, който е на 26 години от Славяново, малко градче край Плевен, бе поредният участник, който напусна четвърти сезон на „Игри на волята: България“. Той е един от най-големите фенове на екстремното риалити и пуска кандидатурата си за всички проведени до сега сезони. Когато получава поредния отказ за трети сезон се чувства сякаш е отрязан от най-голямата си любов. В началото на предаването Чакалов е част от Резервите, но с много хъс и упоритост, сграбчва шанса и се включва в племето на Безстрашните. На финалната битка учителят по физическо се изправя срещу приятеля си Филип, човекът, който му е най-близък в племето. Повече за битките на Арената и впечатленията си от участниците в предаването, Николай споделя в студиото на „На кафе“.

„Филип ми е най-близкият в предаването, а също така и Лефтеров. Винаги когато гледам братоубийствената битка между нас двамата ми става тъжно и го преживявам всеки път отново. Имам грешки и една от тях е този пирон, който ковах 10-15 минути. В плуването той дръпна напред, тъй като си е плувец“, разказва Чакалов за усещането да си тръгне от Игри на волята: България“ след братоубийствена битка на Арената.

Безстрашните с първа загуба на териториална битка в “Игри на волята: България”

„Винаги съм бил спортист и се готвя още преди началото на предаването. Знаех си, че ако трябва и на 40 годишна възраст, един ден ще вляза в риалитито. Правя всякакви тренировки – функционални, кардио, редя пъзели, но нищо специално, а цялата подготовка е част от ежедневието ми“, споделя повече за подготовката си участникът.

„Имах съвети от предишни участници, че трябва да кача килограми, за да има от къде да свалям мазнини. Но не го направих и реших да импровизирам. Потвърждавам, че гладът е много тежък. Не се подготвих за него, но не ми рухна психиката. Бях най-гладен на Обиталището и ми се ядеше абсолютно всичко. Хапвах мравки, змии, рапани, скакалци, цветя, треви… Опитах и една гъба, но се притесних, че може да е отровна. Всичко, което кацваше върху мен, го хапвах“, признава в студиото на „На кафе“ учителят.

Веселина от „Игри на волята: България“: В племето на Непобедимите лидер е Гената

„През този сезон има много силни жени и много от тях са фаворити за голямата награда, но когато става дума за разделението мъже - жени в племето, мисля, че то е породено от Джаферович. Аз влязох на по-късен етап и вече имаше сформирани стратегии и коалиции. Още от ден първи Джаферович е създала женската коалиция и аз бях длъжен да се защитавам. Затова и се свързахме с Филип и Лефтеров. Валери се опитваше да бъде балансьор, но не съм сигурен, защото на всеки съвет, той гласуваше както жените. Казваше, че не иска да се случват такива неща и затова и до ден днешен не съм сигурен как играеше той. За мен като стратег най-много се отличава Джаферович. Възхищавам й се заради стратегията, физическата и социална игра“, коментира интригите и коалициите в племето.

Чакалов: В „Игри на волята: България“ бях да играя и не бих подарил победата на никого

„Любимите ми моменти са много и изживях мечтата си в риалитито. На Арената се чувствах уникално на всяка една битка. Жълтото племе на Безстрашните ми остават на сърце. Забавлявахме се много на всички места, където бяхме заедно. Не видях Дивата река, но бях на Обиталището. В Резиденцията имаш всичко необходимо и цялото време на света. Имаш си стая, можеш да се уединиш и там се заформят коалиции, докато на Стопанството почти всички спяхме в една стая. Затова и Резиденцията е мястото, което не сплотява.

„Децата от училището са още по-луди по мен след предаването. Неудобно ми е, защото се налага да давам автографи, а аз не се считам за толкова известна личност. Нареждат се на опашка и не успявам да дам на всички желаещи в междучасието“, споделя за интереса към него учителят по физическо.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.