Участникът ще напусне екстремното риалити заради тежко нарушение

На безпрецедентно пристъпване на правилата на “Игри на волята” ще станат свидетели зрителите на екстремното риалити тази вечер от 20:00 часа по NOVA. Трите племена ще трябва да платят висока цена, а един от участниците ще напусне формата. Детайлите около грубото нарушение ще шокират всички на Арената.

В края на съботния епизод на “Игри на волята”, водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев обявиха, че играчите са укривали провизии, придобити по непозволен начин от Резиденцията и Стопанството. Според правилата на играта участниците нямат право да изнасят продукти и напитки от териториите, които обитават, а един от тях си е позволил да стигне дори по-далеч. Кой е той, каква е причината за нарушението и какво наказание очаква племената?

Викингът Даниел Димов се разделя с „Игри на волята“ 5

Даниел от „Игри на волята“: Влязох в предаването, за да тествам своя лимит

Изгоненият служебно участник ще направи своя първи телевизионен коментар в “На Кафе” по NOVA във вторник сутрин. Дисквалифицираният ще гостува и на водещата Ива Иванова в официалния подкаст на екстремното риалити “След Игрите”, който ще направи своя дебют в Nova Play, Vbox7 и YouTube веднага след излъчването на епизода тази вечер.

Не пропускайте “Игри на волята” днес, 9 октомври, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.

Епизодите от подкаста “След Игрите” гледайте в Nova Play, Vbox7 и YouTube.