На 29 февруари от 22.00 ч. ще се излъчи първи епизод на криминалната поредица, покорила сърцата на зрителите на NOVA

Бети и Деси Жаблянова от екипа на „На кафе“ посетиха ексклузивната предпремиера на дългоочакваното продължение на хитовия криминален сериал „Дяволското гърло“ –  „Есента на демона“ тази сутрин и интервюираха продуцента на хитовата криминална поредица Евтим Милошев и двама от главните герои – Теодора Духовникова и Димо Алексиев.

Деси е подготвила поредица от репортажи, в които зрителите на „На кафе“ ще могат да гледат най-интересното от бекстейджа на сериала всяка седмица. „Преди излъчването на всеки нов епизод в репортаж за „На кафе“ ще разговаряме с един от главните действащи лица в сюжета. Освен това ще говорим с криминалисти, психолози и историци. Ще научим много интересни неща, които се случиха по време на снимките. Главните герои в сериала ще се представят в друга светлина, а ще има и други пикантни истории“, споделя Деси.

Димо Алексиев: Актьорът-хамелеон влиза във втори сезон на „Дяволското гърло“

„Българското кино е живо и се развива. В битката на риалити форматите, ние даваме едно качествено и добро българско кино”, категоричен бе продуцентът на сериала Евтим Милошев.

„В „Есента на демона“ всичко е различно, но се усеща въздуха на „Дяволското гърло“. Въпреки че вече не сме в Родопите, а в красивото Велико Търново. Героите Мия Язова и Филип Чанов са много променени. Минало е много време. Случили са се големи драми. Откриваме ги в нов, специален етап от техния живот. Главните герои в сериала са различни, историята и посланието му също. Втори сезон е много чакан от феновете и се надявам да бъдем на нивото на това очакване и да им предложим нещо вълнуващо. Не само да разберат кой е убиецът, но и да се вълнуват  “, разкрива Теодора Духовникова, на която е поверена една от главните роли в сериала.

Дългоочакваното продължение на хитовия сериал „Дяволското гърло“ – тази пролет по NOVA

„Този път играя от добрите – аз съм детектив. Вълнувам се какво се е получило, защото измина година от края на снимките. Знаейки кои са актьорите в сериала и местата, през които сме минали, съм много любопитен какво се е получило. Защото както казва Евтим Милошев, това ще е един сериал-шедьовър. Да видим дали сме се справили с фината търновска бродерия. Беше много приятно и истинско приключение. Трябва да благодарим на цяло Търново и Арбанаси за това, че ни дадоха възможност да реализираме този проект“, разказва Димо Алексиев, който е част от звездния каст в продължението на „Дяволското гърло“.

Престижно отличие за сериал на NOVA: „Есента на демона“ грабна първа награда на фестивала „Златна роза“

„Прекарахме във Велико Търново два месеца и половина. Достатъчно време, за да се откъснем от това, което ни се случва в реалния живот и да станем един екип, който живее и снима заедно. Безкрайни благодарности на Търново, на управата на града и на самите хора, които ни помагаха през цялото време с всичко. Мисля, че ще бъдат щастливи, защото сме заснели всички известни обекти и забележителности, с които Търново се гордее. Случват се различни неща на тези локации. Градът изглежда безумно красиво през обективите на прекрасните ни оператори Иван Вацов и Николай Бекярски и мисля, че на хората от Търново ще им бъде приятно да го видят“, споделя Теодора Духовникова.

„В сериала зрителите ще видят и много млади актьори, които влизат много добре и плътно в образите си“, категоричен е Димо Алексиев.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Есента на демона“ за актуални новини.