Артистът разказва за енергията на публиката в звездното шоу за имитации и признава, че ще му е трудно да се превъплъщава

Любо Киров е един от най-големите артисти на българската поп сцена и пред репортер на „На кафе“ разказва за емоцията да е част от журито и за енергията на публиката в „Като две капки вода“. Категоричен е, че му е по-лесно да е на сцената като изпълнител има респект от всички, които влизат в образите на популярни хора и звезди.

„Гледам да съм достатъчно обективен към нещата, които са направени както трябва. Всеки един от участниците се старае неимоверно, въпреки различните образи, които им се падат. Аз съм длъжен да показвам добрите неща, които са постигнати докато се правят образите“, признава изпълнителят.

Трудно ли се влиза в друг образ и може ли да избяга човек от себе си?

„Много е трудно и затова не съм в шоуто като участник. Гласът и тембърът ми се разпознават веднага, тъй като имам специфика в говоренето. Това би попречило на имитаторските ми способности. Не съм свикнал да се превъплъщавам, а съм изработил собствен стил, пеене, тембър…Затова и при успешни в кариерата си изпълнители, почти винаги остава нещо от тях, в който и образ да направят или да изпеят“, коментира Любо Киров.

Елена Атанасова: „Като две капки вода“ ме извади от зоната ми на комфорт

Певецът планира собствено турне през юли и феновете му вече могат да се сдобият с билет за концертите му. Ще има концерти в големите градове и в летните театри в България, а финалът ще е през ноември в Арена „София“.

Изпълнителят споделя, че се чувства прекрасно, когато види емоцията в залата и осъзнава, че има смисъл от това, което прави. „Виждам че хората идват и се връщат на концертите, защото предния път са изкарали много добре. На сцената сме, за да дадем малко живинка и емоция в трудния живот, който имаме. Твърдя, че ако човек прави това, което може и има талант, може да го продаде и да е успешен в България. Не се срамувам да кажа, че турнето от миналата година бе едно от най-продаваните събития, което позволява на артиста с продадените билети да направи продукцията още по-добра. Тази година ще имаме 30 000 билета, което е добър приход, за да може един артист да надгражда и да се сравнява с всичко, което гледаме  по света.“

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.