Юлия Наева показва атмосферата от празника тази вечер

Вече 30 години NOVA влиза в домовете на зрителите. Именно вашето доверие ни прави най-предпочитаната медия, от която избирате да се информирате. И да ви забавляваме с разнообразната ни програма. Не спираме да се развиваме – заради вас, и благодарение на екипа, който работи в NOVA.

Стартът на развитието на NOVA започва на 16 юли 1994 г. От малка регионална телевизия компанията се превърна в лидер в медийния пазар. Пионер във въвеждането на международни телевизионни проекти. А последните телевизионни сезони показват рекордна гледаемост. Вече трето десетилетие медията отразява цяла палитра от събития – и добри, и лоши новини. NOVA работи неуморно, за да бъдат зрителите добре информирани вече трето десетилетие.

 

 

„Ще се потопите в атмосферата на нашия празник – ще има музика, танци и разбира се, добро настроение. За миналото и настоящето, за бъдещето на компанията, вижте какво споделиха пред NOVA Александра Суботич, главен изпълнителен директор на United Media, Красимира Василева Хаджийска, главен оперативен директор на Нова Броудкастинг Груп, както и едно от любимите лица на NOVA Гала“, разказва репортерът на NOVA Юлия Наева.

„Хората са ключът към успеха на NOVA. Бих искала да ги поздравя и да им благодаря от сърце за невероятните резултати. Нека останат такива, каквито са. Нова Броудкастинг Груп е перлата в короната на United Media. Според последният доклад на  Института „Ройтерс“ именно NOVA e най-достоверният източник на информация. Поздравления за това“, заяви Александра Суботич, главен изпълнителен директор на United Media.

„Щастливи сме, че празнуваме заедно с целия екип тази важна дата в историята на NOVA. За 30 години променихме медийния пазар в България. Минахме през много трудни времена и много предизвикателства, за да стигнем до лидерството и до успехите днес. А, зад това стои екипът, и разбира се, труда, таланта и професионализма на всеки един от тях“, каза Красимира Василева Хаджийска, главен оперативен директор на Нова Броудкастинг Груп.

„Аз работя в телевизията от 2000 г. Тук се научих на занаята и на работата в екип, каквато имаме ние в „На кафе“. Дай Боже да е успешна и да бъде все така силна телевизията с всички тези прекрасни хора“, сподели водещата на „На кафе“ Гала.