Припомнете си епизода на "Черешката на тортата" в сряда от 20.00 ч. по NOVA

Домакин на „Черешката на тортата“ тази сряда ще бъде победителката от отбора на звездите в Hell’s Kitchen 5 Виктория Капитонова. Преди 5 години амбициозната инфлуенсърка създава блог в Instagram, който не само е успешен, но я превръща в риалити звезда в интернет пространството, а също така и в медиите. С какво се отличава професията на инфлуенсъра и какво е необходимо, за да печелиш от нея? Участието й в кулинарни предавания помогнало ли е да развие уменията в кухнята? Ще разкрие ли тайната на успеха си Виктория, предстои да видим в епизода на кулинарното риалити тази вечер.

Свински уши по африканска рецепта от Явор Бахаров в „Черешката на тортата“

Менюто, което Виктория ще предложи на гостите си, е базирано на автентични руски рецепти, но сготвени с модерен привкус. Салата ще е микс от рукола, скариди и портокали, но ще има и веган версия с авокадо. Инфлуенсърката приготвя деконструирана гъбена супа по рецепта на майка й, а основното ще са пържени пелмени със сметана и паста, като веган опция. Десертът ще е маскарпоне с какаови бисквити и чиа пудинг за MONA.

Домашни ястия по две от Симона Петрова-MONA в „Черешката на тортата“

Ще използва ли трикове и хитринки в приготвянето на храната домакинята? Каква е причината да остане да живее в България и колко сложна може да е професията на един инфлуенсър? Ще сподели ли кои са любимите й храни и как поддържа фигурата си? Какви подаръци е подготвила домакинята и колко точки ще получи в края на вечерта, гледайте тази сряда в „Черешката на тортата“.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.

Редактор: Боряна Димитрова