Припомнете си епизода на "Черешката на тортата" в петък от 20.00 ч. по NOVA

В последната вечер от седмицата, домакин на „Черешката на тортата“ ще е бронзовият медалист от „Като две капки вода“ Тома Здравков. Рок певецът подхожда към вечерята с ясна концепция и планира да я превърне в сцена. Предстои да видим какво колекционира един истински музикален фен и как е успял да изгради богатата си музикална култура.

Топла и уютна вечеря от Мария Статулова в „Черешката на тортата“

Артистът е подготвил за компанията рибно меню, като естествено започва вечерята с антре, съставено от авокадо, пушена сьомга и крема сирене, поднесено с брускети, но за веган участничката ще го замени с гуакамоле. Рокаджията ще изкуши гостите с богата салата от бейби спанак, печен чушка, киноа, краставици и чери домати. За предястия приготвя риба в тесто и пълнен калмар. За основно Тома отново се спира на риба, но този път филе от лаврак, поднесен с ориз басмати, зеленчуци и аспержи. Десертът е класическото изкушение от соца - крем „Милена“, но за MONA домакинът поднася печена круша.

Домашна кухня от Виктория Капитонова в „Черешката на тортата“

Ще има ли помощник в кухнята и ще успее ли Тома да удовлетвори вкусовете на претенциозните си гости? Каква изненада е подготвил за тях и какви оценки ще получи в края на вечерта? Кой ще грабне плакета и кой ще стане подгласник в оспорваната кулинарна надпревара тази седмица, гледайте от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.

Редактор: Боряна Димитрова