Зрителите ще могат да се насладят на забавното музикално шоу на 22 септември от 20.00 ч. по NOVA

Продуцентът и режисьорът на забавното музикално предаване – Кирил Киров-Кико и Рафи Бохосян, гостуваха в студиото на „На кафе“, за да открехнат завесата за предстоящия вълнуващ старт на шоуто.

„Много сме развълнувани за предстоящия старт, празничен ден е. Денят на независимостта. Мисля, че предаването ще зарадва и се хареса на зрителите. По-трудно ни беше да намерим лъжещи, отколкото пеещи хора”, разказва продуцентът на шоуто Кирил Киров-Кико.

Мария Игнатова в ново амплоа в шоуто „Пееш или лъжеш“

„Хората се притесняват да не се изложат. А, всъщност, готиното е да се изложиш. Шоуто е единствено по рода си, защото никъде другаде в предаване за пеещи хора не може да спечели някой, който вие като койот. И да го направи със същото самочувствие, сякаш е най-добрият певец на света. Трябва да имаш талант да го изиграеш, да си артист“, пояснява Кико.

Според Рафи Бохосян именно подборът на участниците е бил най-голямото предизвикателство. Да избереш хора, които са много артистични, но не умеят да пеят. „Оказва се, че тази комбинация е трудна за откриване. Хем да имаш артистизма и да имитираш певец, хем да излъжеш хора, които имат музикален опит.“

„Нашите гости са доказани певци и артисти. В панела има хора, които се занимават с шоубизнес. Певци, артисти, продуценти на музикални формати. Задачата на лъжещите е доста по-сложна, отколкото на пеещите. Но важното е, че наистина можеш да видиш група хора, които да вият като койоти с огромно самочувствие. Но можеш да видиш и ужасно талантливи хора. Балансът между двете е много интересен. Трето, при гост певците, които трябва да разпознават кой лъже и кой пее, очите им светват и изглеждат като деца, играещи в пясъчник. Става им ужасно интересно, същото се случва и с панелистите. Започват искрено да се вълнуват“, разкрива Кико.

Рафи, от своя страна, разказва, че повечето кандидати, които са се явили на кастинга за формата, са били певци. „Убеден съм, че в момента, в който видят първи епизод, хората, които са се притеснявали да се явят, ще съжаляват! За първи път събираме на едно място в едно предаване всички тези известни водещи. Взаимоотношенията между Иван и Андрей и Рачков са изключително забавни. От друга страна, много интересни са отношенията между Мария Игнатова и Рачков, които се събират заедно на екран за първи път от много години. Толкова забавно, смешно и истинско е. Хората ще бъдат много впечатлени“, подчертава Кико.

Димитър Рачков дава старт на „Пееш или лъжеш“ на 22 септември

Иван, Андрей и Мария са постоянния панел в шоуто, които ще съветват гост звездата на епизода. Отделно във всеки отделен епизод има по двама гост съветници. Във всеки епизод има и гост звезда, който е сред най-популярните имена на българската музикална сцена. Този човек трябва да избере един от всички артисти, които стоят пред него. Преминават различни кръгове, в които се разбират неща за тях, а накрая гост звездата избира с кого да изпълни дует. Чак тогава се разбира дали участникът е певец или е лъжец. Първият епизод ще бъде с Веселин Маринов като гост звезда. А гост съветници ще бъдат Наталия Симеонова и Маги Халваджиян. Това е перфектното предаване за неделя вечер и единственото, при което състезателния елемент остава на заден план.

Музикалното шоу „Пееш или лъжеш“ (I Can See Your Voice) прави дебюта си в Южна Корея, където набира популярност и пленява милиони зрители по целия свят. NOVA е първата телевизия в Европа, която заснема и излъчва международния формат през 2016 г. От създаването си досега шоуто има 35 адаптации, излъчени в 33 държави и територии, сред които САЩ, Сингапур, Португалия, Малайзия и други.

Допълнителна информация за „Пееш или лъжеш“ можете да намерите във Facebook страницата на предаването, официалния Instagram профил и сайта на NOVA.