Американски биоастролог откри бактерия с извънземен произход...

Сами ли сме в космоса? Отговор на вечния въпрос, който вълнува хората, даде тези дни американският биоастролог Ричард Хувър.

След дългогодишни изследвания на метеорити специалистът от космическия център „Маршал” изолира любопитни останки от бактерии. Според него фосилите са с извънземен произход.

В продължение на 10 години изследователят от американския център за космически полети „Маршал” събира метеорити. Уникалната находка намерил в рядко срещан тип метеорит. От този тип космически тела на Земята има едва девет.

Метеорити падат в различни точки на земното кълбо всеки ден. На практика всеки един от тези камъни тук може да е артефакт от Космоса. Безспорният факт в изследванията на доктор Хувър е липсата на азот в организмите, които той е открил.

В изолираните от Ричард Хувър останки липсва именно химичният елемент азот, който задължително присъства във всеки земен организъм. Оттук ученият прави заключението, че намерените от него бактерии са с извънземен произход.

Уникалното откритие хвърля нова светлина върху теориите за възникването на живота на Земята. На този етап сензацията все още търпи сериозни критики.