Ще са хедлайнери на "Elevation 2011"...

Британската джаз фънк група носител на "Грами" Jamiroquai щe са едни от хедлайнерите на първото издание на фестивала "Elevation 2011".

До момента участието си на фестивала, който ще се проведе в подножието на Пирин планина на 24 и 25 юни, са потвърдили 30 Seconds To Mars, англичаните Hurts, електро суингърите Parov Stelar, Dog Eat Dog, Gentleman and the Evolution, Cyanna, Monyx, Sepuko 6 и Odd Crew.

Elevation Festival е първият по рода си у нас, който в рамките на два дни, заедно с над 20 от супермодерните имена на световната музика, ще радват българските фенове на тематично разделни две сцени - денс и рок.

Община Разлог, по подобие на много от световните музикални фестивали, ще осигури просторен терен и с опция за допълнително разширяване за пълното удобство на меломаните.

Гостите ще могат да се настанят на предварително подготвен къмпинг лагер, а останалите фенове ще могат да ползват квартири и хотели в курортните градчета.

За улеснение ще бъдат организирани специални автобусни линии от големите български градове до Банско и Разлог. В рамките на двата дни ще има осигурен безплатен превоз от двата курортни града до мястото на събитието.

Очаква се за концертите да пристигнат голям брой туристи от Македония, Гърция, Турция и Румъния. Родните групи-участници ще бъдат обявени допълнително.

В продажба вече са двудневните билети за събитието със страхотна отстъпка от 20%, а организаторите съобщават, че в момента, в който се финализира списъкът с всички банди, които ще свирят на Elevation, и еднодневни пасове ще са в билетната мрежа.