Още с влизането си дадоха заявка, че са най-разкрепостената двойка и поставиха своеобразен рекорд за най-бързо реализирал се секс пред камерата на Големия брат...

 

Семейството Анджелика и Радо Петрови бяха едни от най-скандалните обитатели на къщата на Big Brother Family. Те останаха там 43 дни, като бяха представени като семейство без ревност и предразсъдъци. Още с влизането си дадоха заявка, че са най-разкрепостената двойка и поставиха своеобразен рекорд за най-бързо реализирал се секс пред камерата на Големия брат.


Пребиваването им бе съпътствано с постоянни скандали с останалите съквартиранти. Най-знаменателният такъв бе с най-възрастното семейство в къщата - Каменарови, с които Петрови трябваше да се съревновават за оставане в шоуто. Каменаров коментира, че я номинира, защото бизнесът й бил на ръба на закона.


Именно заради това Анджелика се закани да съди семейството. В "На кафе" тя коментира, че се е отказала от това намерение, след като говорила с Азис и той я посъветвал да не се занимава с това и да не храни повече медиите.


Относно твърденията, че лъжат за доходите си, за да получат повече пари в къщата и че са получили пари, за да правят секс още първата вечер, Петрови отрекоха категорично това да е вярно.


Не била вярна и клюката, че Анджелика се е скарала с Азис покрай снимките на клипа му, в който тя участвала, заради това, че сваляла гаджето му.


Споделиха, че искат да направят нощен клуб, но не стоят постоянно в България и това е проблем. През последната една година животът на семейство Петрови преминава в пътуване из Европа. Посетили са по работа Португалия, Англия и Кипър.


Основна част от големите доходи на семейството идва от еротичните фотосесии на Анджелика. Радо не би отказал да се снимат и заедно в по-дръзки сцени. Екипът на "На кафе" обаче им предложи нещо различно – романтична фотосесия, подготвена и осъществена от стилиста и дизайнер Албена Александрова.


Вижте я на Nova Play!