Какъв е идеалният мъж зависи от критериите на различния тип жена. Това каза в \"На кафе\" певецът Искрен Пецов. Той, водещият на \"Метрополис\" Живко Константинов и актрисата Латинка Петрова гостуваха на Гала...

Какъв е идеалният мъж зависи от критериите на различния тип жена. Това каза в \"На кафе\" певецът Искрен Пецов. Той, водещият на \"Метрополис\" Живко Константинов и актрисата Латинка Петрова гостуваха на Гала.
И жените са много различни. Ако отидеш във фолк заведение, там ще кажат едно, а в библиотеката ще кажат друго, допълни Искрен Пецов.


Живко разказа някои от най-интересните сюжети в \"Метрополис\". В търсенето на идеалния мъж човек е заявил, че има само двама мъже и те са в Самоков. Иначе анкетата показва, че истинският мъж според българите е Бойко Борисов.


По света обикаляхме къде ли не. В Холандия, например, се оказа, че има уроци по мъжественост и там учат мъжете как да се държат в обществото. В Бразилия пък, за да си истински мъж, трябва да си лакира ноктите. В Кения пък истинските мъже носят панталоните си почти до гърдите, допълни Живко.


Според актрисата Латинка Петрова българските мъже \"малко прескачат къпането\". Идеалът е персонален, не можем да унифицираме, каза още тя.