\"Предпочитам да отида да пея на избори и да им взема парите и въобще не ме интересува какво се случва\"...

\"Не ми се е налагало да лягам с мъже, за да ми подаряват коли и да постигна това, което съм. Сама си купих BMW-то и все още си го изплащам\".

Това каза попфолк певицата Емануала в предаването \"Карбовски: Директно\".

\"Стъпалата на моята кариера са направени от песни, не от легла. На известните имена в попфолка не им се налага да спят с мъже. Те имат с какво друго да изпъкнат\", допълни още певицата.

Емануела сподели, че датата на предстоящата й сватба е 11 септември. Тя с гордост демонстрира годежния си пръстен от сина на собственика на \"Ара Мюзик\" Викрок Касъмов.

\"Аз не съм любимката на шефа, а Алисия\", поясни фолк дивата. Тя е поканила около 200 души на сватбата си.

Емануела не отговори категорично на въпроса дали смята, че с музиката си прави изкуство.

\"Искам да се занимавам с музика, защото ми харесва. Браншът обаче толкова се заля, че не знам накрая кой ще остане. Всяка иска да бъде на екрана\", на мнение е Емануела. Тя не смята, че има врагове в гилдията, а за свои приятелки посочи колежките си Софи Маринова и Румина.

Емануела коментира и участието на попфолк певици в предизборни кампании на политици. В тази връзка тя призна, че също е пяла на избори.

\"За когото и да гласувам, резултатът ще е един и същ. Предпочитам да отида да пея и да им взема парите и въобще не ме интересува какво се случва. Мисля, че и на целия български народ му е все тая\", на мнение е Емануела.

\"Тъжно ми е, че пенсионерите няма какво да ядат. Надявам се, че съм спестила достатъчно пари, за да живея на старини добре, защото ако разчитам само на една умряла пенсия, ще трябва да умра от глад\", коментира синеоката певица.