Димитър Цонев призна, че вкъщи е изключително мълчалив и кротък и се отдава на готвене.

Винаги си ги подстригвам веднъж месечно. Някой път накриво, но този път смятам, че съм успял. Това заяви човекът с най-известните мустаци – Димитър Цонев.

На въпроса дали е виждала баща си без мустаци, Деси отговори съвсем искрено – \"Виждала съм го и е ужасен\".

Въпреки, че цялото семейство са известни хора, Деси и Димитър Цонев споделиха, че в семейството им цари пълно разбирателство и нямат никакви проблеми. Всеки си знае мястото, заяви Митко Цонев.

В нашето семейство винаги жените са имали думата. Аз вкъщи съм мълчалив. Много не приказвам,  но пък работя много. Понеже вкъщи само аз готвя. Разказа Димитър Цонев.

Деси от своя страна разказа, че е получила годежния си пръстен по много интересен начин – в салата си по време на вечеря в заведение. Това се случило преди две години и тогава тя вече е била бременна с момченцето си. Гордият дядо Митко Цонев призна, че е сменял памперсите на своя внук и че много често го взима при себе си, за да го гледа.

За да видите внучето на Димитър Цонев, както и специалната изненада, която той и дъщеря му поднесоха на Иван и Андрей, гледайте цялото им гостуване в шоуто само по NovaPlay!