Гостува една най-лъскавата корица на мъжките списания – Златка Димитрова, известна още като Златка Блек.

Доста съм разочарована от начина на работа, от начина на подход и мисля, че всяка една плеймейтка или моделка ще си легне с някого, само и само, за да започне някаква мижава работа. Това няма как да стане, поне при мен винаги се удря на камък.

 

Междувременно Златка призна, че има и други проблеми.

 

Темида си е завързала очите и отново е сляпа. Както е известно, нашата система е доста корумпирана. Това заяви Златка Димитрова относно траещия вече 9 години конфликт, който има с Николай Банев относно земя, която е собственост на нейния баща. Споровете продължават, защото парите играят голяма роля в България и няма значение кой си какво си, с пари абсолютно всичко се купува, заключи Златка.

Медиите изписват доста глупости от мое име. Те ме цитират, което е супер глупаво и безсмислено, защото до някаква степен хората имат лошо мнение за мен. С разочарование призна Златка Блек.

Всички тези проблеми, надвиснали като черни облаци над нея са причината за едно нейно конкретно решение - Много искам да замина за един друг континент, но не е Америка, заяви златното момиче.

 

Тя потвърди, че в момента обмисля да замине за Хонконг и че текат преговори, но изрази надежда, че нещата ще се случат.

 

Златка Димитрова гордо заяви, че наскоро се е дипломирала и вече е станала специалист по финанси и икономика.