Според нея в ефира има твърде много знайни и незнайни хора, за които не е много сигурно дали стават за това, което правят...

\"Можеш да конкурираш Ганьо Балкански с това твоето име\", бяха първите думи на Нана Гладуиш снощи в \"На инат\".

 

На въпроса дали вече е улегнала, след като вече не крещи толкова, а косата й е само в един цвят, Нана заяви, че корените й са израсли и са в друг, така че никак не е улегнала, а само заблуждава.

 

Тя даде да се разбере, че не се притеснява от критиките, че е водила какви ли не формати – от детско предаване до съдебно риалити – и сякаш не може да си намери място в телевизията.

 

\"То да не е лесно да си намериш място в този голям свят\", коментира тя. Нана каза още, че в \"Съдебен спор\" засега й е добре и няма намерение да сменя попрището си в близко време.

По повод пресните клюки, че изневерява на съпруга си Джонатан с колега от \"Станция Нова\", Нана отрече той да е редактор, но пък сподели, че предпочита продуцент.

\"Трябва да променим фразата \"Когато жените започнат да приличат на крави, значи си в Швейцария\" на \"Когато водещите започнат да приличат на магарета, значи си в България\", така Нана отговори на въпроса дали се чувства част от шоубизнеса в България.

 

Според нея в ефира има твърде много знайни и незнайни хора, за които не е много сигурно дали стават за това, което правят, но пък беше категорична, че тя, в качеството си на водещ, не създава звезди.

Като едно от най-трудните си интервюта Нана открои това с тризначките Вяра, Надежда и Любов от \"Биг брадър\", в което само си е повтаряла, че трябва да издържи и да е търпелива дори само секунда повече от тях.

В личен план тя призна, че за да живее в България, трябва не просто да се настъпва, както прави по време на трудно интервю, а направо да се щипе. На въпроса защо не е заминала да живее в родината на съпруга си Англия, Нана не поиска да изтъкне като причина някакъв невероятен патриотизъм.

 

\"Ако ще ходя, ще е към Екватора, защото обичам да ми е топло\", сподели Нана. За сина си тя призна, че не иска много много да го вкарва в класна стая, защото човек учи много повече когато пътува и опознава различни места и хора, но си дава сметка, че няма как да избегне училището.