Ново проучване сред британски жени показа, че те не завиждат на годеницата и бъдеща съпруга на принца. Над 86 процента от анкетираните дами са отговорили, че не биха искали да бъдат на нейно място...

Темата за сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям набира все по-голяма скорост в Англия. Ново проучване сред британски жени показа, че те не завиждат на годеницата и бъдеща съпруга на принца. Над 86 процента от анкетираните дами са отговорили, че не биха искали да бъдат на нейно място. 


Главната причина повечето жени да не искат да са на мястото на Мидълтън е това, че тя няма да може да води нормален живот след брака на 29-ти април.


\"Повечето жени осъзнават, че Катрин има незавидна задача пред себе си, след като всяка нейна стъпка, да не говорим за облеклото й, ще бъдат обсъждани от пресата\", смятат експерти.
 


\"Обществеността ясно разбира, че това няма да бъде приказка за Кейт\". Въпреки това, някои завиждат на бъдещата принцеса. 10 на сто от анкетираните британки биха желали да са на нейно място и за почти една трета от тези жени най-привлекателно да бъдат на мястото на Кейт Мидълтън се оказва нейното богатство.