Кейт Мидълтън изглежда все по-стройна. Видимото отслабване логично предизвика спекулации дали булката се е подлагала на диета за празничния ден, или загубата на тегло е резултат от силно притеснение в навечерието на кралската сватба...

Кейт Мидълтън изглежда все по-стройна. Видимото отслабване логично предизвика спекулации дали булката се е подлагала на диета за празничния ден, или загубата на тегло е резултат от силно притеснение в навечерието на кралската сватба.

 

На 11 април при последната си публична поява преди днешното щастливо събитие, Мидълтън демонстрира завидна форма, облечена в стилен син костюм.

 

Отслабването веднага се превърна във водеща тема за медиите. Беше разкрито и че майката на булката със сигурност се е подложила на диетата на прочутия френски специалист Пиер Дюкан, за да свали някой друг излишен килограм преди сватбата на дъщеря си. Предположенията, че Кейт е направила същото вече са налице.

 

Самият Дюкан заяви, че е възхитен от вероятността бъдещата кралица да е заложила точно на неговата диета, за да е с добре оформена фигура за големия ден.

 

Британският репортер, който отговаря за отразяването на събития в британския кралски двор е убеден, че в момента Кейт е далеч по-слаба в сравнение с месеците преди сватбата.