\"Имаше Линкълн, имаше шаферки, 10 агнета, много пиене и ядене на 40 маси, 350 човека в Троянския манастир. Всичко имаше, само че булката хвърли роклята и обувките и избяга\", жалва се търновецът пред Мартин Карбовски...

\"Имаше Линкълн, имаше шаферки, 10 агнета, много пиене и ядене на 40 маси, 350 човека в Троянския манастир. Всичко имаше, само че булката хвърли роклята и обувките и избяга\".

 

Това призна в \"Карбовски: Директно\" Митьо Пищова ден след пишман сватбата си. Булката-беглец се казва Деси и е манекенка, а по думите на Пищова двамата са заедно от 2006 година.

 

Според него родителите й са направили това, защото не искали да се омъжва за толкова стар мъж. В студиото Пищова донесе сватбените й обувки и с гордост показа етиката с цената им – 980 лева.

 

\"Плаче ми се, реве ми се. Направихме шоу, отидоха една камара пари\", жалва се търновецът пред Мартин Карбовски.

 

Откакто избягала, Пищова не е чувал Деси, защото била с изключен телефон. Въпреки това обаче той смята отново да се жени.

 

\"Митьо Пищова е велик българин\", с тези думи той отказа да чуе в ефир самата Деси, която искала да се върне при него.

 

\"Скъса ми се сърцето. Всичко имаше, а накрая нямаше булка\", призна Пищова, който искал дори деца от манекенката.

 

\"Искам някой, който обича не питончето, а мен. Аз съм нежничък, миличък, готиничък и внимателен\", разсъждава Митьо Пищова.