Всъщност съвсем допустимо е, особено когато говорим за последното заглавие \"Дървото на живота\", където двамата актьора си партнират като син и баща.

Най-тиражираните новини в интернет са, че многократния носител на \"Оскар\" Шон Пен заживял под един покрив с изкусителната и значително по-младата Скарлет Йохансон. Фактът, че тя е на 26, а той на 50, явно съвсем не е проблем за влюбените.

Във втората клюка са замесени имената на любимците на Америка – Брад Пит и Анджелина Джоли. Колкото и да спекулират около евентуалната им раздяла, поне засега двамата не са тръгнали да се развеждат.

Как ви се струва обаче, разкритие от сорта, че Шон Пен е син на Брад Пит? Всъщност съвсем допустимо е, особено когато говорим за последното заглавие \"Дървото на живота\", където двамата актьора си партнират като син и баща. Образът на съпругата на Пит пресъздава Джесика Частин.


Силната половинка на Джоли се изявява и като продуцент на филма. Историята е отлежавала дълго време в главата на режисьора и сценарист Терънс Малик преди да види бял свят. Не случайно лентата е класирана и в официална та селекция на Кан тази година.