Съпругата на астролога разказа, че често го сънува. Някои от сънищата били с много дълбок смисъл. Иван винаги се явявал в момент, когато тя трябвало да вземе важно решение за себе си или за 6-годишната им дъщеричка...

Съпругата на астролога Иван Станчев – Оксана, също се включи в темата за паранормалното в новата рубрика на психолога Еленко Ангелов в \"На кафе\" \"В.И.П. преживяване\".

 

Тя разказа, че често сънува съпруга си. Някои от сънищата били с много дълбок смисъл. Иван винаги се явявал в момент, когато тя трябвало да вземе важно решение за себе си или за 6-годишната им дъщеричка.

 

Първоначално дъщеря им всяка нощ сънувала баща си. Оксана започнала да го сънува доста по-късно. В един от сънищата той й казал, че ще се занимава с три неща. До момента те били две – психология и астрология, но сега учи и хюман дизайн, което е третото нещо.

 

Според Оксана душата съществува в паралелен свят, защото иначе няма начин ние да усещаме и да сънуваме мъртвите хора по такъв начин.

 

Журналистката Патриция Кирилова е близка приятелка на астролога. Въпреки че той почина преди три години, и до днес тя има странното чувство, че Иван е жив и е до нея. Често пъти дори несъзнателно посягала към телефона, за да му се обади.

 

Иван се явява в съня и на Еленко Ангелов и му предсказва, че той ще бъде част от екипа на \"На кафе\", което именно днес стана реалност.

 

Вижте какво още разказаха Оксана, Патриция и Еленко за Иван Станчев във видеото.