\"Аз се промених коренно заради любовта си към Снежана. Никога не съм си представял, че и на 60 години мога да мисля и правя любов, както на 25 години. Сигурно на младите хора ще се стори смешно, но е така\", сподели още певецът...

Малко известен факт е, че певецът Христо Кидиков има бурен личен живот – с два развода зад гърба си, вторият от които е много драматичен, той не се отказва да търси истинската любов и вярва в нея. Вече я е намерил в лицето на дългогодишната си приятелка Снежана.

 

\"Срещна ли любовта, влизам в този огън, въпреки че знам, че ще изгоря\", сподели певецът.

 

Първият му брак с Румяна просъществувал само две години.
\"Тогава нямахме много опит, мен ме беше ударило величието и може би затова не се получи. Разбрахме се много културно и възпитано, че няма да можем да продължим заедно. Разделихме се като добри приятели и до ден днешен си останахме такива\", разказа Кидиков.

 

Вторият му брак с Лидия обаче продължава 27 години. Певецът решава да се разведе.

\"Бракът ни се изчерпа и в един момент се разминавахме вкъщи. Това моята артистична душа не можа да го понесе, аз залинях. Сядахме на масата като непознати и децата започнаха да го виждат\", разказа Кидиков.

 

Следва драматичен период в неговия живот, в който дори синовете му не му говорят.

 

Така певецът стига до голямата си любов Снежана. Преди 10 години той я открива и разбирателството между тях я поддържа и до днес.

 

\"Когато я срещнах, отдавна обмислях да се разведа. Сега искам в ефир да се извиня за лошите моменти, които сме имали с Лидия и да й кажа, че двамата ни прекрасни синове са направени и отгледани с много любов и нека продължаваме да мислим за тях\", обърна се към бившата си съпруга Христо Кидиков.

 

\"Аз се промених коренно заради любовта си към Снежана. Никога не съм си представял, че и на 60 години мога да мисля и правя любов, както на 25 години. Сигурно на младите хора ще се стори смешно, но е така\", сподели още певецът.

\"На всеки пожелавам такава любов\", завърши той.