\"Отчаяните съпруги” ще си говорят с Орлин Горанов и за първи път – с рок певицата Милена Славова и дъщеря й Куин...

Тази неделя \"Станция Нова\" започва точно в 10:00 ч. с \"Рулетка\". Валерия Велева в  \"По пантофи\" ще разговаря с Татяна Дончева, а Витомир Саръиванов ще ни срещне с президента Желю Желев.

В епизод 34 на \"Съдебен спор\" темата е \"Побой, имоти и убийство\", а истината и този път ще отсъди отново съдия Искра Онцова. Ще разгледаме изключително скандален случай, в който ищец ще бъде смятаната за най-богатата жена в град Сандански – Надка Арнаудова, която твърди, че е построила къщи и мотел, а дъщеря й я е набила и изгонила на улицата. Освен това, Надка упреква дъщеря си за убийство на собствения й баща...

\"Отчаяните съпруги\" Вихра и Даниела ще си говорят с Орлин Горанов и за първи път – с рок певицата Милена Славова и дъщеря й Куин, а Алисия ще разкаже \"Вица на сезона\".

В \"Най-добрата майка\" с Ирина Сарачинова ще видим историята на Албена, която след дългогодишен брак все още е лудо влюбена в мъжа си и е обединяващата фигура за семейството си.

В 15:45 ч. започва интервюто на Нана с Мартина Вачкова, а в класацията \"Последно 10\" ще разберем които са най-богатите български звезди. Коментатори по темата ще бъдат  журналистите Борис Ангелов, Соня Колтуклиева и Алис Крайчева.