Гостува Гала - водещата на НОВА в различна светлина - за кого гласува Гала, уморява ли я телевизията и как успява да остане пълноценна и нормална след хилядите часове ефир...

По време на гостуването си в телевизионното предаване \"На инат\" водещата на \"На кафе\" - Гала заяви, че много обича работата си и хората, с които работи. Именно това й дава сили да става сутрин в 5.30 ч. Тя сподели, че не може да си се представи да работи в друга сфера, както и в друга държава. \"Винаги съм искала да живея тук\", заяви Гала в \"На инат\" и сподели, че й е много мъчно, когато например чуе, че много млади хора напускат България. На въпроса дали ще насочи дъщеря си да учи и работи в чужбина, водещата на \"На кафе\" отговори, че иска дъщеря й сама да направи този избор и че се надява това решение да я направи щастлива.

\"Не обичам границите\", заяви Гала и поясни, че иска да продължи да радва зрителите си и да показва неща, които не са били показвани досега. Изненадващо дойде признанието на Гала - \"Силна съм в съветването, но не и в изпълняването\". Тя  допълни, че не спазва всички съвети, които дава от екрана.

Тайната на блондинката за задържането на екран и поддържането на интереса на зрителите е силният екип, с който работи.

Въпреки че е интервюирала политици, самата Гала не иска да сподели какви са политическите й пристрастия, защото смята, че не е редно.

Чувства ли се Гала в момента на върха и склонна ли е да роди в ефир, разберете ТУК.