И още: Личният живот на Симеон Дянков, първите жени, залети с киселина, и бащата на Илия Павлов...

Тази събота в \"Карбовски: Директно\": фолк певицата Кали, финансовият министър Симеон Дянков, една от първите жени, залети с киселина - Боряна Костадинова и бащата на Илия Павлов – Павел Найденов.

Лошото момиче на попфолка Кали в разговор с лошото момче Мартин Карбовски.

Втора част от разговора с финансовия министър Симеон Дянков, който дава отговори на всички по-пикантни въпроси около него – ще има ли развод, какви отношения е имал с личната си асистентка, какво е състоянието на малкия му син, който падна от шест метра височина и всички останали теми от "популярната преса".

Боряна Костадинова – в директна връзка от Пловдив една от първите залети с киселина жени в България, която в момента е под засилен стрес, тъй като извършителят, който е заловен и осъден, е предсрочно освободен от затвора и тя се страхува, че кошмарът за нея може да започне от начало.

Колко струва платеното кръводаряване? Колко трябва да платите, ако ваш близък се нужда е от кръвопреливане? Отговорът – от щатните ромски кръводарители.

Бащата на Илия Павлов за живота в самота след като изгуби децата си. Наследството на империята \"Мултигруп\" и отношенията му с Дарина Павлова.