Хапчетата са предназначени за жените, въпреки че положителен ефект се забелязва и при двата пола.

Учените разработиха ново лекарство на базата на естествени растителни съставки, което ще помогне на мъжете, принудени да слушат постоянното натякване на своите съпруги.

Хапчетата са предназначени за жените, въпреки че положителен ефект се забелязва и при двата пола. Лекарството помага за възстановяване на хормоналния баланс при нежния пол, като прави жените по-спокойни и добре настроени към съпрузите си.

 

Много мъже са изпитвали на свой гръб постоянното хленчене от недоволните си съпруги. Често чуват от устата им фразите \"пак си пил\" или \"много време прекарваш с приятелите си\". Това неизмеримо много дразни силния пол, за това учените решили да открият решение на проблема.

 

Лекарството прави дамите по-смирени и спокойни и освен това повишава либидото и качеството на сексуалния живот. Според експертите редовната употреба на медикамента може да преобрази жените и да ги направи от агресивни и заядливи в спокойни и щастливи съпруги. Основната активна съставка е алое вера, както и специална комбинация от подбрани китайски билки с успокояващ ефект. Те намаляват опасността от семейни скандали и други конфронтации в дома ви, уверяват учените. /БГНЕС