Иво Инджев, Деляна Маринова–Джуджи, Андрей Арнаудов и Татяна Буруджиева...

Тази неделя водещите на „Рулетка\" – Калина Стефанова и Иво Христов, ще повдигнат тема, която за съжаление касае много българи: „Защо хората масово се развеждат?\" В дискусията ще се включат Иво Инджев, Деляна Маринова –Джуджи, Андрей Арнаудов и Татяна Буруджиева.

И още: за първи път какво казва бащата на Коко Динев за сина си и „По пантофи\" с една от най-обичаните български актриси - Анета Сотирова.

В „Съдебен спор\" делото е свързано с разваляне на дарение. Страните по него са майка и дъщеря от Добрич. Майката е дарила единственото си жилище на своята дъщеря, а сега иска да си върне апартамента, за да го дари на внука си.

Гости на „Съпругите\" Вихра и Мая са моделът Светлана Василева, Люмиер (астролог) и момчета от спектакъл „Ритъм\". Ще видим интересен материал за Ники Михайлов и Алисия, както и за един американски гуру.

В „Най-добрата майка\" Ирина Сарачинова ще видим историята на музикалната педагожка Елена Горбаткова-Шемета, отдадена на живота на възпитаниците си, която в напреднала възраст успява да роди две деца.

Интервюто на Нана е с Кристина Патрашкова, журналист, а „Последно 10\" Яна Грудева и Стефан А. Щерев ще представят най-известните нашенки от малки населени места. Ще им партнират Август Попов, Антония Йорданова и певицата Антонина.