Каква е Кристина Патрашкова извън професията, кой е мъжът до нея и кои са големите й страсти?

Тя е една от най-коментираните журналисти. Слави се с неподражаемия си стил и с това, че говори открито и без задръжки и притеснения това, което мисли. Това е Кристина Патрашкова.

 

Голямата й мечта е да е театрален критик. Тя не се сбъдва, но и до днес театърът е една от големите й страсти. Кариерата на Криси Патрашкова лъкатуши между печатните медии и малкия екран.

 

Каква е Кристина Патрашкова извън професията, кой е мъжът до нея и кои са големите й страсти разкри самата тя в първото си лично интервю за \"На кафе\".

 

Криси и съпругът й – журналистът Иво Димитров, се запознават на опашка за хонорари. След като се скарват заради любимите си футболни отбори Левски и ЦСКА, почти две години след началото на връзката си Кристина и Иво сключват брак. Кумува им олимпийският шампион по борба Боян Радев, който поема цялата организация на тържеството.

 

На въпрос с какво го е впечатлила, Иво Димитров сподели, че трябва да напише книга за това.

\"Криси е нестандартен човек, много различна от другите\", каза за половинката си журналистът.

 

Любопитен факт около Кристина Патрашкова е, че не помни нито датата, нито годината на собствената си сватба. За липсата на сватбено пътешествие тя сподели, че не държи на традиционните неща, които по задължение трябва да правиш. Обича спонтанните неща и допълни, че времето винаги им е липсвало.

 

Как светският коментатор коментира слуховете по свой адрес – вижте във видеото.