Кое е общото между Рафи, Зейнеб и Здравко от \"Биг Брадър\"?

Зейнеб и Пейо надникнаха зад кулисите и в ежедневието на финалистите в \"Х Factor\". Миналата седмица те успяха да разберат, че Стела е влюбена. Днес пък научиха, че Моисей вече си има приятелка. Той дори сподели, че е открил жената на живота си.

Моисей не пожела да каже името на половинката си. Издаде само, че са се започнали покрай \"Х Factor\". Не била обаче свързана с шоуто. За разлика от Моисей, сърцето на Ангел е все още свободно. Музикантът предпочитал брюнетките.

Зейнеб откри Ангел и Моисей в подлеза на \"Плиска\", където двамата свиреха и пееха. Там те споделиха, че се забавляват и искат хората да не забравят от къде са тръгнали.

Пейо и момчетата от Voice of Boys пък се оказаха един срещу друг в приятелска футболна среща, която за първи път раздели на сини и червени момчетата от групата.

След това Зейнеб и Пейо надникнаха в хотела, където са настанени финалистите в \"Х Factor\". Там завариха Рафи, който репетираше. За първи път в \"На кафе\" Рафи разкри, че пази статия от вестник, в който пишат за него, Зейнеб и Здравко от \"Биг Брадър\" като за \"звездите на Бургас\". Рафи е участвал в детското издание на \"Стани богат\" по същото време, когато Зейнеб и Здравко бяха в къщата на Големия брат.

Александра пък сподели пред Зейнеб, че всъщност е участникът, който се притеснява най-много в шоуто.
\"Аз съм голяма паника, просто гледам да не ми личи\", разказа Сани.