Тази вечер Златка ще каже прогнозата за времето по Нова телевизия, а Юлиан ще заснеме фотосесия

Изпитанията за звездите в Къщата на VIP Brother продължават. Тази вечер по време на живото предаване зрителите ще имат възможност да видят първия епизод от сериала „Позволена любов”, които се снима в Къщата.

Как ще се представят виповете и ще успее ли Багата да се обясни в любов на екранната си половинка Никол ще разберем тази вечер.

Предизвикателствата не свършват дотук. За оставане в Къщата ще се борят номинираните миналата седмица Златка, Никол и Юлиан.

В “Училище за звезди” те ще си разменят ролите, като всеки ще трябва да опита професионалните предизвикателства, пред които е изправен другия в живота си извън шоуто.

Златка ще се превърне в синоптик за един ден. Тя ще научи тънкостите на професията на Никол от журналисти Иво Андреев от Новините на Нова телевизия. Златка ще репетира и ще прочете прогнозата за времето в централната емисия новини на Нова телевизия.

Никол ще се потопи в изкуството на Юлиан, като нейн учител по оперно пеене ще бъде Орлин Горанов. Певецът ще помогне на водещата да се подготви за изпълнение на ария из операта “Кармен”.  

Юлиан ще задоволи суетата си, като влезе в ролята на модел и заснеме собствена фотосесия. Негов ментор за поведение пред камера, позиране и всичко свързано с модната фотография ще бъде водещата на VIP Новините по Нова телевизия - Нели Атанасова.

Гост звезда в шоуто ще е Любен Дилов. След изгубения миналата седмица бас с Ники Кънчев той ще трябва да прекара в Къщата една седмица. Единствената привилегия за гост звездата ще бъде възможността да продължи да води предаването си “Удавете водещия” в Станция Нова.

И този понеделник вотът ще бъде отрицателен. Зрителите ще гласуват, за да изгонят номинираните от шоуто, а не за тяхното оставане в Къщата.

Гледайте VIP Brother 2012, тази вечер, 20:00 часа, само по Нова телевизия