Три безкомпромисни часа в ефира на Нова ТВ

Сашо Диков става водещ на ДИКOFF – най-новият проект на Нова ТВ и продуцентска къща „Телеман”. Предаването ще стартира на 02 март и ще превземе три часа от ефира на медията – всяка събота, от 16.00 до 19.00 ч.

Сашо Диков безспорно е лице, което няма нужда от представяне, но все пак продуцентът на Телеман Боян Петков коментира избора му за водещ:

„Сигурен съм, че няма да сбъркам, ако нарека Сашо Диков „ветрогонец”.  Журналист, който винаги е в окото на бурята, никога не е правил компромис с принципите си, никога не се е страхувал да задава въпросите, които други не биха задали, да застава зад каузите, с които други не биха се ангажирали. Всичко това ни кара да вярваме, че повече от всеки друг той има правото да говори и най-важното – има какво да каже. Затова решихме, че е настъпил моментът, в който да му дадем думата”. 

Новото предаване ДИКOFF ще продължи да следва принципа, който именно екипът на продуцентска къща Телеман наложи в родния ефир – да среща “горната” и “долната” земя, да пита първата дали е щастлива, когато вижда как живее втората. Ще показва тези, от които зависи, и тези, които зависят – и винаги ще ни среща с неочакваните моменти, в които тези зависимости се преобръщат. Интервюта в студиото, преки видеоконферентни разговори от най-недостъпните точки на страната, емоционално разказани истории на обикновени хора – ДИКOFF ще бъде витрина на общия ни живот. Нищо, че витрината много често прилича на сергия... 

ДИКOFF с водещ Сашо Диков – от 02 март, всяка събота, от 16:00 до 19:00. Три часа безкомпромисни разговори и среща с истинските човешки истории.