Певицата заяви, че вътрешно има съмнения дали ще бъде добра майка и това й пречи да забременее

„Искам да имам дете, но вътрешно се съмнявам дали ще се справя с това да бъда майка. Това е една от сериозните битки в живота ми”. Това заяви за предаването „Дик OFF” певицата Камелия. 

 

Водещият на предаването показа снимки, на които Камелия и приятелят й са хванати да се разхождат голи на плажа. „Това са снимки, които попаднаха и аз не знам от къде. Бяхме на място, където нямаше хора. Аз самата се изненадах в началото, когато ми казаха, че ме има на първа страница във вестник. Но в момента, когато се видях, се успокоих. Изглеждам добре в крайна сметка. Бях се скрила – намериха ме. Не съм искала да се снимам. Щракнаха ме”, заяви Камелия в своя защита. 


На въпрос "Защо на наградите на телевизия „Пайнер” се появи по халат и розови чехли?", певицата отговори: „Това беше знак на протест относно промяната, която настъпи с тези награди за изминалата 2012 година. Защото съм принципен човек, и когато имам да казвам нещо – излизам и го казвам. Не съм съгласна с това най-важните категории да ги няма. Целият ни жанр олеква, а имам претенции, че съм още от началото на този бизнес – още в годините, когато нямаше награди”, защити се Камелия. 


Какво още сподели Камелия пред Сашо Диков гледайте във видеото. 


Целия разговор гледайте в NovaPlay