Инициативата на „Национална лотария”e подкрепена и от известните

„Национална лотария” кани всички желаещи да се включат в инициативата „Засади цвете, направи добро” точно в 10.00 часа на 30 март, събота, в софийския парк Борисова градина - местност „Розариум”. 

 

Екипът на „Национална лотария” ще ви посрещне на входовете и ще ви помогне да откриете мястото, където ще се проведе събитието. За ваше улеснение можете да влезете в парка зад централния вход на Национален стадион „Васил Левски” – Сектор В, от входа при езерото „Ариана” от към бул. „Евлоги Георгиев”, както и от входа на паркинга от бул. „Евлоги Георгиев” или от входа на стадион „Българска армия”, посока сектор В на националния стадион.          

 

В социално отговорната кампания на „Национална лотария” очакваме да се включат любителите на цветята, нашите партньори, най-актуалните медии и популярни личности. 

 

В инициативата ще се присъединят едно от лицата на Нова телевизия – Никол Станкулова, дизайнерката Весела Тотева, певицата Маги Джанаварова, още един познат български глас - Веси Боневв, група “Остава”,  Жаси от играта “Сделка или не” и други. С кого още ще имате възможност да засадите цвете, ще можете да разберете лично точно в 10.00 часа, събота, парк Борисова градина, гр. София. 

 

„Национална лотария“е моментна лотарийна игра. Билети на „Национална лотария“ могат да бъдат закупени в търговската мрежата на Globul, Germanos, Internity, Еврофутбол, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол и ЕКО, касите на Easy Pay, Fastpay, CrediTour и T post.