Новото превъплъщение на Румен Угрински пък докара уплах на малката му дъщеричка

За пръв път след 25  години, Кольо Гилъна и Калин Сърменов пеят заедно. Събитието ще се случи на сцената на „Ол инклузив” - този вторник, 22 октомври по Нова телевизия.


Двамата са част от легендарните „Контрол”, но в различни периоди. Кольо е емблематичният фронтмен на групата, но малцина знаят, че и Калин има доста успешна музикална кариера, свързана с „Контрол”.


Сега двамата (след дълги години на прекъснати отношения) ще пеят заедно и то не какво да е – а култовото парче на „Контрол” - „Най-щастливият ден”! Освен тях за страхотната музика в „Ол инклузив” ще се погрижи Влади Ампов – Графа с последния си хит „Седемте езера”.


Новото превъплъщение на Румен Угрински пък докара уплах на малката му дъщеричка, която не разпозна собствения си баща, покрит отгоре до долу във валма косми. Анита беше част от публиката на шоуто, но когато преди снимките баща й се приближи да я прегърне с изглед, подобен на някакъв Йети, малката се уплаши почти до сълзи.  


Впоследствие тя, както и всички деца, се посмяха до сълзи на приключенията на семейство на Ангел Ангелов – единствения полицай, който не взима подкупи. А кулминацията в спектакъла настъпва с появата на първото летящо куче в ТВ ефира. Ще го видим в 21:00 часа на 22 октомври по Нова телевизия.