Лидерът на „Атака” заяви, че Стефани дьо Мартие е обиждала българите

Историята от летището е скалъпена, не знам дали е предварително измислена, или на момента. Всичко се гради на една лъжа. Този полицай Костадин Колев лъже. В самолета никой от пътниците не дойде да се намеси. Стефани дьо Мартие каза непристойни неща за България и за български символи. Каза, че българите са прости хора. Тя показа първа неприязън и омраза”, заяви лидерът на „Атака” Волен Сидеров при гостуването си при Кеворк Кеворкян във „Всяка неделя”.

 

„Аз не търпя, когато някой каже нещо неуважително. В „Луфтханза” стюардесата показа неуважение към мен. Много хора в тези случаи мълчат, а след него много хора ме поздравиха”, добави той.

 

Сидеров представи снимки на полицая, който твърди, че е бил ударен от него, като показа, че 30 минути след инцидента няма и следа от удар. „Ясно е, че е лъжесвидетел. Аз ще го осъдя за това”, категоричен бе лидерът на „Атака”.

 

„Предстои да се види дали ще ми се свали имунитета. Вече веднъж са ми го сваляли през 2006-а. Не мога да предвидя как ще реагира НС, но си има комисия, която разглежда обстоятелствата. За мен е опасна, защото е удар по името и имиджа ми. Ще питам вътрешния министър дали се води разследване по случая”, добави Сидеров.

 

"Ще се окаже, че сега БСП, ДПС и ГЕРБ играят заедно. Ако ГЕРБ искаше да свали това правителство, можеше да не осигурява кворума при приемане на бюджета. Ние тогава не се регистрирахме", заяви Сидеров. 

 

Цялото интервю с лидерът на "Атака" гледайте във видеото.