Победителката от X Factor разказа за пътуването си в Лондон в „На кафе”

„Усетих Лондон като сърцето на музиката”, разказа Жана Бергендорф за пътуването й в британската столица. Победителката от втория сезон на X Factor беше специалният гост в „На кафе” по Нова, където представи неразказани истории от пътешествието й в Лондон, което нарича с една дума - приказка.

Само за пет дни Жана се срещна с популярни изпълнители на Острова като Джеймс Артър и работи с музикалния продуцент на X Factor UK и US Рей Хеджис. „След като чу как пея, той хареса много тембъра и диапазона на гласа ми. Може би ще имам работа с него, надявам се”, каза още певицата. Тя подчерта думите на Хеджис, че в музикално отношение е време България да излезе извън границите. 

Жана сбъдна една от мечтите си и застана очи в очи с идола си Саймън Кауъл, създателя на Х Factor. „Той ми каза, че имам много хубаво бъдеще, но ми каза също, че трябва много да работя за него. И ме попита дали аз съм готова. Аз съм готова”, подчерта тя. 

„Занесох слънцето в Лондон, веднага изгря”, добави певицата, която не свалила усмивката от лицето си заради топлото посрещане. Тя разказа и за срещата й там с Ива, която усеща като втора майка. „Тя е страхотен приятел, човек, на когото мога да разчитам винаги и от когото съм научила много”, сподели Жана за дамата, с която се познават от 12-13 години и отново срещна в Лондон. 

Във видеото тук вижте какво още разказа Жана в „На кафе” за пътуването й в Лондон и как тя подкрепя фондация „Искам бебе”.