Не пропускайте да видите новите таланти на сцената на „Големите надежди” следващата сряда, 16 април, от 20.00 ч. по Нова

Много изненади и изключително разнообразие от жанрове представиха малките таланти в петия концерт на „Големите надежди”. Зрителите на Нова отново бяха затруднени в своя избор, но все пак в края на вечерта те трябваше да определят още пет от четвъртфиналистите в шоуто. Скоро отново на сцената на „Големите надежди” ще видим Гала Ботева от Севлиево, Кристиана Асенова от Търговище, Марина Георгиева от Русе, Иван Стоянов от Бургас и Мартин Желев от София.

„Висш пилотаж”, така Любо коментира изпълнението на 14-годишната Кристиана Асенова, която омагьоса и журито, и публиката с изпълнението си на италианската песен „Caruso" на Лара Фабиан. „Тук не трябва да се коментира, а само да се аплодира”, допълни го Дивна, като призова публиката да гласува. С брилянтното си изпълнение, Кристиана, която призна, че се колебала дали да се яви на „Големите надежди”, стана категоричен победител на вечерта. Признанието за безспорния талант на победителката обаче идва още през 2011 г., когато се класира в челната десетка в детския песенен конкурс „Евровизия“.

Малкият рапър Мартин Желев от София взриви публиката с изпълнението на „Знаеш ли кой видях” на Ангел и Моисей, с което също се класира за четвъртфиналите на „Големите надежди“. Въпреки крехката си възраст, артистичният малчуган вече се е снимал в реклами и промо клипове и се е качвал на една сцена именно с изпълнителите на „Знаеш ли кой видях“.

Още една емблематична песен на ФСБ помогна на малката Гала Ботева от Севлиево да продължи напред в предаването. „Аз бях омагьосана, също както и цялата публика в залата, от твоя звънтящ глас“, коментира Дивна изпълнението на песента „Високо“. Голямата надежда на Севлиево е кръстена на чаровната телевизионна водеща Гала от „ На кафе“, а цялото й семейство не пропуска предаване на известната й съименичка.

Впечатляващото изпълнение на 11–годишния Иван Стоянов от Бургас накара Дивна и Любо Киров да си признаят, че песента „Mercy" на Дъфи вече е добила ново звучене. „Аз смятам, че това е оригиналното изпълнение на „Mercy", а Дъфи е направила някакъв кавър“, сподели Любо пред развълнувания малчуган. Любопитен факт за Иван е, че още 2-годишен е заставал с гръб към телевизора и безпогрешно разпознавал кой и какво пее. Последна в Топ 5, но не и по значение, е 9-годишната Марина Георгиева от Русе, която изпя „Приливи и отливи“ на Михаела Филева. Малката дива вярва, че когато нещо се прави от сърце, то се получава и това я мотивира да се запише в „Големите надежди“.

Не пропускайте да видите новите десет таланти на сцената на „Големите надежди” следващата сряда, 16 април, от 20.00 ч. по Нова.