Новите епизоди на „Съдби на кръстопът” тръгват от 10-и юни в ефир

Две хитови премиери ще открият летния ТВ сезон и достойно ще поемат щафетата от Големите финали на шоутата на Нова. От понеделник, 9-и юни, медията ще зарадва както почитателите на хитовите индийски и турски саги, така и феновете на култовите американски поредици. Успоредно с новите заглавия, Нова ще предложи още: специално лятно издание на Новините на Нова с водещи Ани Салич и Николай Дойнов – от 10 юни /всеки делничен ден от 22.00 ч./, както и нови епизоди на „Съдби на кръстопът” – отново от 10 юни, от понеделник до четвъртък, 20.00 ч.  
 
НОВА В СЛЕДОБЕДНИТЕ ЧАСОВЕот 9-и юни: хитовият индийски сериал „Моята карма” (13.30 – 14.30) и любимата турска класика „Перла” (14.30-16.00) 
 
„Моята карма” – от 9 юни, всеки делничен ден от 13.30 до 14.30 ч. 
 
Един от най-гледаните индийски сериали в момента „Моята карма” /Uttaran/ ще направи своята премиера в ефира на Нова от 9 юни. Всеки делничен ден от 13.30 ч. до 14.30 ч. поредицата ще разказва историята на две момичета от коренно различно потекло – Тапасия, дъщеря на богат бизнесмен, и Ича, дъщеря на нейната прислужница. Най-добри приятелки като деца, двете се превръщат в съперници в любовта като големи. Любопитното около сериала е, че той започва да се излъчва на мястото на приключилия индийския сезон на Big Brother, като никой не подозира, че поредицата ще постигне такъв огромен успех и ще се превърне в най-гледаното предаване в своя часови пояс. Разказът за двете деца бързо печели място в сърцето на публиката и попада в ТОП 5 на най-гледаните телевизионни сериали в Индия. Постепенно историята се заплита, а обратите следват един след друг – предателства, любовни триъгълници, смърт и една силна любов, опитваща се да намери своя път въпреки трудностите. „Моята карма” е вълнуващ разказ за ревността, пораженията, които тя нанася върху най-силните приятелства, и необратимостта на кармата, която не винаги е за добро. Макар за главните герои съдбата да е тежка, не същото важи за съдбата на самата поредица, чиято карма е повече от благоприятна – „Моята карма” дебютира както в съседните на Индия държави, така и в голяма част от страните на Балканския полуостров – Македония, Сърбия, Румъния, Хърватска, Черна гора и много други. Носител е и на множество награди в различни категории на най-престижните телевизионни събития като Zee Gold Awards, Indian Television Academy Awards, Indian Tally Awards, Global Indian Film и Television Honors. 
 
Премиерата на "Моята карма” в ефира на Нова е естествено продължение на успеха на другия хитов индийски сериал „Малката булка”, който от 9-и юни ще бъде с нов час на излъчване – всеки делничен ден от 16.30 до 18.00 ч. От 9-и юни летният сезон започва и за „Часът на Милен Цветков” – това ще бъде първото предаване от ефира на медията, което ще излезе в лятна отпуска, но и първото, което ще се върне в ефира на Нова още през август. 
 
„Перла” – от 9-и юни, всеки делничен ден от 14.30 до 16.00 ч. 
 
Инджи и Мехмет – историята, която зрителите никога няма да се уморят да следят, ще зарадва почитателите на хитовите турски сериали от 9-и юни, всеки делничен ден от 14.30 до 16.00 ч. Тя – бедно момиче от малък град, и той – част от богатото и известно семейство Шадоолу, загубил любимата си в автомобилна катастрофа. Уреденият между тях брак, резултат от консервативността на традицията, ще се превърне в едно дълго пътуване, осеяно с трудности, страст и жертви в името на любовта. Ще открият ли пътя един към друг Инджи и Мехмет и колко дълъг ще се окаже той? 
 
НОВА В ПРАЙМТАЙМА – от 10-и юни: премиера на четвърти сезон на „Хавай 5-0” (21.00 ч.) и нови епизоди на документалното риалити „Съдби на кръстопът” (20.00 ч.)
 
Хавай 5-0. Премиерен четвърти сезон – от понеделник до четвъртък, 21.00 ч. 
 
Буквално месеци след като CBS поднови снимките на петия сезон, зрителите на Нова ще бъдат на вълната на премиерния четвърти сезон на хитовата поредица. Спец отрядът на Стив МакГарет отново е по бреговете на 50-ия щат, за да бори престъпността на острова, но и за да търси отговорите в личния живот на всеки един от неговите членове. Първите три сезона на поредицата завършват с множество неизвестни, чийто отговори героите предстои да търсят. Сред гост-звездите в поредицата зрителите ще видят звездата от „Изгубени” Хорхе Гарсия. Още в първия епизод ще се появи и капитан  Лу Гроувър от спецчастите /в ролята Чи МакБрайд/, който ще има своя важна роля при изпълнението на опасните операции. Въпреки новите лица обаче финалът на сезона ще бъде последен за един от актьорите. Кой ще бъде той и колко горещо може да бъде на острова, зрителите на Нова ще разберат от премиерния, четвърти сезон на „Хавай 5-0”. 
 
10 юни ще мине под знака и на още една лятна новина – стартът на специалното лятно издание на Новините на Нова с Ани Салич и Николай Дойнов – от 10 юни, 22.00 ч. по Нова