Милица Гладнишка и Силвестър Силвестров са новите водещи на „Господари на ефира“ от днес по Нова

Двама от най-забавните и обичани български актьори ще заемат местата на Мария Игнатова и Румен Угрински като водещи в „Господари на ефира“ от тази вечер по Нова - Милица Гладнишка и Силвестър Силвестров. 

„Много съм щастлива и развълнувана от предложението, защото  „Господари на ефира“ е едно от малкото предавания, които защитават човешките права и за мен е безценно, че получих покана да бъда негова водеща”, обясни Милица.

„Тъй като и аз имам лични борби с хора, които проявяват жестокост към животни, които мамят други хора, чувствам предаването и екипа близки. За мен е чест да вляза в този отбор от смели професионалисти”, добави талантливата експлозия. Преди година тя участва в първия сезон на „Като две капки вода“, зае второто място и спечели наградата да бъде жури в следващия сезон, както и сърцата на зрителите. 

Другият в новата двойка водещи е също талантливият Силвестър Силвестров. „Милица е супер. Целият екип на Господарите е удивителен, срещата с всички в студиото е много приятна. Свалям им шапка за предаването, което създадоха. Щастлив съм, че ме поканиха да се присъединя към тях”, коментира той. 

Милица и Силвестър за първи път ще работят заедно, за радост на многобройните си фенове, а дебютът на свръх забавния дует ще бъде веднага след грандиозния финал на „Като две капки вода“ тази вечер от 23.00 ч. по Нова. От вторник, 10 юни, новата двойка водещи на „Господари на ефира” ще се появява на екрана и в нов час - в 22.30 ч. 

„Новата двойка водещи е поредното доказателство, че „Господари на ефира“ от самото начало досега винаги са били провокативни, иновативни и в крак с времето. Милица и Силвестър са олицетворение на всичко това”, заяви продуцентът на „Господари на ефира“ Джуди Халваджиян.