Не пропускайте първия епизод от новия сезон на „Господари на ефира” този понеделник, 8 септември, от 23.00 ч. по Нова

„Господари на ефира“ започват ударно новия  си сезон по Нова със серия от разследващи репортажи, в които мним работодател предлага на привлекателни дами ангажименти в рекламния бизнес, но… срещу секс.  Още този понеделник, 8 септември, от 23.00 ч. по Нова ще видим първата част от тяхното разследване.

Ще станем свидетели на ексклузивни кадри, заснети със скрита камера, от които ще разберем всички подробности за „сделката“. А след това ни очаква и шеметно преследване по софийските улици, в което репортерът Влади Василев успя да догони измамника и да го изправи пред камерата на „Господарите“.

В първия епизод от новия сезон на „Господарите“ ще видим и как стартира предизборната кампания за родните ни партии. В този ред на мисли, ще разберем и какви ги свърши агент-провокаторът на Господарите, дегизиран като Станишев, на откриването на кампанията на БСП. Не на последно място – професор Мермерски дискутира със зрителите топлата тема за напикаването.

Очаква ни и изненада, свързана с Адреналинките. Каква е тя – ще разберем тази вечер от 23.00 ч. по Нова телевизия.  

Всичко това и още много нови материали ни очакват в първата седмица от 12 сезон на „Господари на ефира“, който започва този понеделник, 8 септември,