Вотът на зрителите на Нова телевизия ще определи кой ще бъде изгонен в понеделник

От рано сутринта съквартирантите излизат по групи до избирателните секции, където упражнят своето конституционно право на глас. Всеки участник е придружаван от шофьор и организатор-продукция, за да бъде максимално защитен от контакт с външния свят. 

Още по темата

 

Тайната на вота е гарантирана и това какъв избор прави при гласуването всеки съквартирант няма да става достояние на никого. 

 

Big Brother е посветил днешния ден на изборите за народни представители 2014. Съквартирантите няма да получават мисии и задачи и ще им бъде осигурено съдействие, за да могат да направят своя избор и да гласуват. След приключване на изборния ден за хората в Къщата Big Brother ще организира уникален по рода си exit poll и ще се допита до гласоподавателите за техния вот веднага, след като те напуснат избирателните секции и се завърнат в Къщата. 

 

Резултатите ще бъдат обработени и съобщени в понеделник сутрин в "Здравей, България". Тогава участниците във VIP Brother ще научат и официалните резултати за избора, който са направили гражданите на Република България. 

 

В понеделник резултатите от два важни вота на народа ще отекнат в Къщата – кой ще управлява страната ни и кой няма повече да управлява зрителския интерес по телевизията. По време на живото предаване един съквартирант ще напусне VIP Brother по волята на зрителите на Нова телевизия. Четиримата номинирани – Зорница Линдарева, Кали, Мартин Мартинов и Йорданка Христова – ще бъдат подложени на мисия, която тества тяхното обоняние. Ако задачата на съквартирантите е изпълнена успешно, бюджетът през следващата седмица ще бъде увеличен с 10%.