Флагмански функции и най-висока степен на водоустойчивост

За любителите на високите технологии, електрониката от висок клас и умните устройства, продуктите на Sony едва ли имат нужда от представяне. През последните години компанията успя да създаде впечатляващо портфолио, в което синергията между устройствата и повсеместната интеграция на различни технологии от последно поколение остава без аналог и сериозна конкуренция.

 

Тази есен японците представиха една нова продуктова концепция, с която демонстрираха сили и мощ да се борят за завладяване на много по-голям дял от пазара на мобилни устройства от най-висок клас. Семейството Xperia Z3 от компактен таблет, първокласен смартфон и умалената му версия за пръв път предоставя по напълно идентичен начин традиционните за Sony възможности, функции и забавления в три различни форм-фактора. А това вече е изкусително предложение за всеки вкус и предпочитания.

 

Приликите между Xperia Z3 устройствата започват от процесора – 2,5 GHz четириядрен Qualcomm Snapdragon 801, BRAVIA и TRILUMINOS технологии на екрана, иновативни функции на камерата, впечатляващ звук и цифрово елиминиране на околния шум, функцията PS4 Remote Play, елегантния дизайн от висококачествени материали, и не на последно място – най-висока степен на защита на проникване на прах и вода. Разбира се, именно разликите – общ размер, тегло, големина на екрана, предлагани цветове на корпуса, са тези, които са директно обръщение към индивидуалния стил и предпочитания на всеки. 

 

Xperia Z3 е флагманът с всички безапелационни достойнства на смартфон от най-висок клас: дизайн от стъкло и алуминий, които няма да оставят нито един поглед безразличен; 5,2-инчов Full HD екран, предлагащ изключително ярка, контрастна и ясна картина, дори и под ярките слънчеви лъчи; 20.7 МР камера, интегрираща най-добрите достижения на фотографската дивизия на компанията, както и редица забавни и уникални приложения. И това са само част от целия списък с иновативни функции и възможности на устройството.

 

Highslide JS
 

Смартфонът, който провокира изключително сериозен интерес сред технологичната общност и потребителите, е Xperia Z3 Compact. За пръв път на пазара на умни устройства се появява умалена версия на флагман, която по никакъв начин не прави компромис с функциите и възможностите на по-големия си брат, и предлага същото представяне и забавление, но на по-малък 4.6-инчов екран. Накратко: компактен, много лек, елегантен, впечатляващо бърз и издръжлив, прахо- и водоустойчив (IP65 и IP68), за да не се тревожите да разговаряте с него под дъжда или… във ваната!

 

С 20.7-мегапикселовата камера, оборудвана с изключително прецизни сензор и процесор за обработка на изображенията, могат да се записват впечатляващи видеоклипове в движение, дори и в 4К, както и да се правят перфектни снимки -  и при ниска осветеност, а защо не и под вода. Xperia Z3 Compact предлага и впечатляващ 2-дневен живот на батерията. С помощта на иновативните режими STAMINA и Ultra STAMINA, смартфонът дава възможност за допълнително удължаване на живота на батерията – от ключово значение в някои моменти и ситуации, когато се случва неочакваното и се оказва, че батерията е почти изразходена, а зарядното устройство - далеч. 

 

Highslide JS
 

И накрая, но не по важност, Z3 семейството допълва компактният таблет Xperia Z3 Tablet Compact. Невероятно тънък, смайващо лек и достатъчно компактен за максимално удобство при работа, новото предложение на Sony в категорията на таблетите е достоен и мощен отговор на другите устройства в този клас.

 

Лидерите на мнение в световен мащаб нареждат смартфонът и таблетът Xperia Z3 Compact сред най-добрите устройства за годината и ги определят като едни от най-силните оръжия на Sony в битката за по-голям пазарен дял с конкуренцията.

 

*Платена публикация