Претендентките дефилираха в студиото на „На кафе” преди конкурса, който Нова ще излъчи директно тази неделя от 23.00 ч.

16 момичета от цялата страна си оспорват титлата Мис България 2014. Нова телевизия ще излъчи на живо 25-то юбилейно издание на конкурса за красота тази неделя, 21 декември, от 23.00 ч. Любопитното е, че тази година заедно с Емил Кирилов водещи ще бъдат осем дами, носителки на титлата Мис България през годините, разказа в „На кафе” Жени Калканджиева, която е сред организаторите на престижното събитие. Сред водещите ще бъдат Елена Ангелова, Антония Петрова, Ромина Андонова, Славена Вътова, Габриела Василева, Ваня Пенева. 

Събитието отново ще се проведе в три тура, като дамите ще дефилират по бански костюми и с официални тоалети. На сцената с изпълненията си кандидатките за Мис България 2014 ще подкрепят талантите от X Factor Sweet 16 и Жана Бергендорф. 

В студиото на „На кафе” дефилираха претендентките за титлата, които разказаха не само какво очакват от събитието, но и на какви благотворителни мисии ще се посветят, ако спечелят. Повече вижте във видеото и не пропускайте конкурса Мис България 2014 директно тази неделя, 21 декември, от 23.00 ч. по Нова.