Стоянка Мутафова получава „Бяла лястовица“, а Ваньо Танов – „Златен скункс“ в „Господари на ефира” тази вечер от 23.00 ч.

Малин Кръстев и Герасим Георгиев – Геро сменят като водещи на „Господари на ефира“ Зуека и Рачков, които забавляваха зрителите от началото на 12-ия сезон на шоуто. Нашумелите в момента и като театрален тандем Малин и Геро за пореден път ще станат и телевизионен такъв, като поемат щафетата тази вечер от 23.00 ч. по Нова. 

Самото поемане на щафетата стана на живо в ефира на Нова в петък, когато Малин и Геро бяха специални гости в „На кафе“, Зуека ги изненада в студиото при Гала, предавайки им истинска щафета. Към тримата обичани актьори и водещи се присъедини и продуцентът на „Господари на ефира“ Джуди Халваджиян, който сподели, че през двата месеца, в които Малин и Геро ще водят, очаква от тях много добри импровизации, защото двамата се познават от много години и имат сходно чувство за хумор, така че са един различен и алтернативен на Зуека и Рачков тандем.

В предаването тази вечер, освен новите водещи, ще видим и как една от най-уважаваните български актриси Стоянка Мутафова получи „Бялата лястовица“ на Господарите. Поводът е огромният й принос към българските изкуство и култура, както и че въпреки прясно навършените й 93 години, не спира да играе на сцената, което я превръща в една от най-възрастните активни актриси в света. Стоянка Мутафова получи „Лястовицата“ от Влади Василев директно на сцената, веднага след края на едно от представленията й, сред аплодисментите на публиката и колегите й актьори.

 Със „Златен скункс“ пък се сдоби шефът на митниците Ваньо Танов. Боби Ваклинов успя да го издири и да му връчи статуетката, въпреки медийната тишина, в която Танов се потопи след скандалния арест на шефа на свиленградската митница Тодор Караиванов. Именно това е поводът за „Скункса“ – преди броени дни обвиненият в корупция и незаконен трафик Караиванов е получил награда за висок професионализъм лично от Танов.

Малин Кръстев и Герасим Георгиев – Геро, „Златният скункс“ и „Бялата лястовица“ ни очакват в „Господари на ефира“ тази вечер веднага след тричасовия полуфинал на X Factor от 23.00 ч. по Нова.