Гледайте „Господари на ефира” от 23.00 ч. след втория епизод на „Женени от пръв поглед” по Нова

Предаването „Господари на ефира” тази вечер по Нова ще представи продължението на скандалния репортаж как болница изхвърля опасни отпадъци до детска площадка. 

В понеделник кореспондентът от Пловдив Илиян Велков показа как МБАЛ „Св. Пантелеймон” в разрез с всякакви разпоредби изхвърля опасните си болнични отпадъци в най-близкия обществен контейнер за боклук. Още по-шокиращо в случая е, че от здравното заведение нехайно изхвърлят всичко това на няколко метра от детска площадка. Първата част от репортажа може да гледате тук.

В „Господарите” в понеделник зрителите видяха и как Гонзо получи „Златен скункс”. И още - Николай Бареков, който избяга от Боби Ваклинов при опита да му връчи лентата на победител в гласуването за „Златен скункс” за 2014 година на сайта на предаването

Всичко това отново превърна „Господари на ефира” в най-гледаното предаване в часовия слот от 23:00 до 23:31 ч. в понеделник вечер. Според данните на независимата международна пийпълметрична агенция Нилсен Адмосфер България (Nielsen Admosphere Bulgaria), шоуто е достигнало гледаемост от 35.38 % дял от зрителите в активна възраст 18-49 години. За сравнение по същото време втората конкурентна телевизия достига едва 17.20 %.

Не пропускайте „Господари на ефира” тази вечер от 23.00 ч. след втория епизод на „Женени от пръв поглед” по Нова.