Как героите в най-забавната квартира в центъра на столицата ще се справят с новите си изпитания? Не пропускайте епизода на „София – Ден и Нощ” тази вечер 22.00 ч. по Нова

Героите в „София – Ден и Нощ”, които споделят една квартира в центъра на столицата, са изправени пред нови изпитания. В епизода на първия риалити сериал за големия град тази вечер от 22.00 ч. по Нова в живота на чаровната Рая се появява нежелан и опасен човек от нейното минало. Оказва се, че хореографката от Лом пристига в София, не само за да се реализира професионално, но и за да избяга от ревнивия си и агресивен бивш приятел. Той обаче е по-упорит, отколкото тя предполага и идва в столицата, за да я върне обратно в Лом. Рая е уплашена и в този момент Дани е най-голямата й подкрепа. 

Същевременно отношенията между Боби и моделката Лиляна се задълбочават, въпреки неговото нежелание. Той иска да сложи край на връзката им, но едновременно с това не може да устои на чара й. 

Как обитателите на най-забавната квартира в центъра на столицата ще се справят с новите си изпитания? Не пропускайте епизода на „София – Ден и Нощ” тази вечер 22.00 ч. по Нова. 

Вижте какво се случва с приятелите от най-забавната квартира на тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com.