В играта „Мега джакпот” късметът се усмихна на Галин Баташки

Станимира Колева от Айтос e големият късметлия в играта „На крачка от късмета” в Национална лотария тази събота по Нова. „Чувствам се щастлива. Реализирах една мечта”, коментира Станимира, след като спечели автомобила Citroen Elysee. „Вярвам в своя късмет, но не очаквах да стане толкова ненадейно”, разказа още тя. Играта, благодарение, на която Станимира e спечелила участие, е „Големият джакпот”. 

Играта „Сейфове” зарадва Мирослав Мързянски от Златоград и Борислав Станков от София. Борислав си тръгна с 1 000 лева печалба, а Мирослав се радва на 24 000 лева. „Играта много ми хареса. Радостен съм, че имах късмет да утроя печалбата си”, разказа Мирослав. Билетът, с който е спечелил участие в предаването, е „Перфектният подарък”, а намерението му е да спести спечелената сума.

В играта „Мега джакпот” късметът се усмихна на Галин Баташки от София, който си спечели 15 000 лева и 7-дневно пътешествие с круиз за двама. „Реших да играя докрай и не съжалявам”, обясни Галин, който е сгоден и скоро ще стане баща. Късметлийският за него билет е „Мечтаният дом”. 

Не пропускайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.